неделя, 14 декември 2014 г.

КАРЕНЦА НА ФУРНА


ПРОДУКТИ:

СВИНСКО КАРЕ/БОН ФИЛЕ,ВРАТНИ ПЪРЖОЛИ/
КАШКАВАЛ
ДОМАТИ
ПОДПРАВКИ
МАЛКО ОЛИО

ПРИГОТВЯНЕ:

В тиган /или грил тиган/на котлона,с много малко олио запържваме нарязаното и осолено предварително каре на тънки ивици/1см/.Готови ги редим в тава с хартия.В/у всяко поръсваме с чер пипер.Слагаме по едно колелце домати,и посипваме с настърган кашкавал.Печем на 220 градуса докато се разтопи кашкавала.
В същия тиган където съм пържила карето съм направила гъбен сос!

заповядайте и в моята кулинарна група
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1540206862886098/?notif_t=group_comment

рецепта на главния готвач на хотел IBIS-ВИЕНА















Няма коментари:

Публикуване на коментар