вторник, 10 ноември 2015 г.

ПАНИРАНО КИСЕЛО МЛЯКО С МЕД И ОРЕХИ




ПРОДУКТИ:

КИСЕЛО МЛЯКО
ГАЛЕТА
ЯЙЦА
ОЛИО ЗА ПЪРЖЕНЕ

МЕД
ОРЕХИ

ПРИГОТВЯНЕ:

ИЗЦЕДЕТЕ КИСЕЛО МЛЯКО В ТЕНЗУХ ЗА ОКОЛО 3-4 ЧАСА.
С ЛЪЖИЦА ЗА СЛАДОЛЕД ВЗИМАТЕ ОТ ЦЕДЕНОТО КИСЕЛО МЛЯКО И ПУСКАТЕ ТОПКИТЕ В СЪД С МНОГО ГАЛЕТА.ПОСИПВАТЕ ГИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ С ГАЛЕТА.ВСЯКО ТОПЧЕ ВДИГАНЕ С ВИЛИЦА И ПРЕХВЪРЛЯТЕ В РАЗБИТИ ЯЙЦА.С МАЛКА ЛЪЖИЧКА ГИ ПОЛИВАТЕ С ЯЙЦАТА.ОТНОВО ВДИГАТЕ  ЦЕДЕНОТО МЛЯКО С ВИЛИЦА И СПУСКАТЕ ВЪВ ВРЯЩО ОЛИО.ПЪРЖИТЕ ДО ЗЛАТИСТО.ГОТОВИ ВАДЕТЕ НА КУХНЕНСКА САЛФЕТКА.
СЕРВИРАТЕ ПАНИРАНОТО КИСЕЛО МЛЯКО ОБИЛНО ПОЛЯТО С МЕД,СМЛЕНИ ОРЕХИ И НАРЯЗАНИ ОРЕХИ НА ДРЕБНО.

АЗ ПОЛЗВАХ ГОТОВО ЦЕДЕНО МЛЯКО!

ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/












1 коментар:

  1. Леле! Много вкусно! Благодаря, Ваня за рецептата и за кулинарната група! Бъди здрава!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...